Trondheim Open

Trondheim Open er Nixies egen Cheerleadingkonkurranse!

Trondheim Open 2024 er under planlegging!

Nixies Cheerteam Trondheim har takket ja til å arrangere sommerens store og siste cheerkonkurranse helga 1. og 2. juni. Konkurransen vil foregå i Orklahallen på Orkanger, cirka 45 kilometer fra Trondheim.

Vi har satt oss som mål å skape ei konkurransehelg med «noe ekstra» for utøverne. Orklahallen ligger idyllisk til med et nydelig uteområde med store grøntareal, sandvolleyballbane og med flere fotballflater i tilknytning til anlegget. Et steinkast fra hovedinngangen, finner man ei vakker sandstrand, om man skulle ønske å koble av med litt soling og bading mellom slagene. Og går man et steinkast unna hovedinngangen den andre retningen, finner man kjøpesenteret OTI-senteret.

I hallkomplekset finner vi også en flott klatrehall, samt et av Norges aller flotteste og nyeste badeanlegg – Orklandbadet. Alt dette vil bidra til å berike opplevelsen av denne cheerhelga. Vi jobber også med å få på plass en sosial happening på det flotte uteområdet, med grilling, kulturinnslag og ikke minst sosial mingling. Vi vil også tilby et lavkosttilbud for lag og klubber som ønsker å holde kostnadene nede, ved at det som et alternativ til hotell, vil være mulig å overnatte på skoler i gåavstand til hallen. Vi kommer tilbake med mer detaljert informasjon om arrangementet etter hvert som detaljene faller på plass. Cheer-Norge – sett av helga 1. og 2. juni til årets siste store cheerstevne – som vi har tatt mål av å gjøre til «noe ekstra». Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med: styret@nixies.no

Kontakt oss