Trondheim og Trøndelags eldste og største cheerleading klubb.

Om Nixies Cheerteam

Vi har lag og treningsgrupper for gutter og jenter fra 6 år og oppover, og har både konkurrende lag og ikke konkurrerende grupper.

Nixies er Trøndelag og Trondheims eldste og største cheerleading klubb. Vi har lag og treningsgrupper for gutter og jenter fra 6 år og oppover, og har både konkurrende lag og ikke konkurrerende grupper.

Vi har 2 gratis prøvetreninger for nye utøvere.
NB! Vi har inntak på lagene kun i avtalte perioder – og enkelte lag har venteliste, ta kontakt med medlemsansvarlig for å få mer info. og avtale tid for prøvetrening på medlemsansvalig@nixies.no Påmelding skjer via Min Idrett Les mer på “påmelding og priser” | Treningstider? klikk her

Konkurranselagene er uttaksregulert. Uttaket foregår i begynnelsen av sesongen. På disse lagene stilles det krav til treningsoppmøte gjennom hele sesongen, samt grunnleggende ferdigheter i sporten.

Cheerleading er en lagidrett hvor alle utøveres innsats vektes like høyt i en konkurranserutine. Lagene bedømmes både etter vaskelighetsgrad og praktisk gjennomføring av koreograferte show (rutiner) og synkrone bevegelser og timing er viktig. Hvordan elementene utføres er vesentlig, en cheerleader skal vise spirit, styrke og energi som skal smitte over på publikum.

En rutine varer i 2:15 min og inneholder bl.a. kast, pyramider, hopp, turn, stunts og cheer (heiarop). For å kunne kalle det man driver med for cheerleading må alle elementene som er nevnt over være med og brukes sammen.
Bli med da vel! Les mer på medlemsskapsidene.

Nixies cheerleading ble startet som et Cheerdancelag av Tone Gjelten Davidson i 2003 under navnet Nidaros Nixies, og frem til 2008 heiet klubben på det amerikanske fotballaget Nidaros Domers.

I 2006 gikk klubben over til å drive med cheerleading, og i 2008 ble vi et konkurranselag som øver in show og trener mot konkurranser.

I april 2013 startet vi opp på nytt som en selvstendig klubb: Nixies Cheerteam Trondheim

Vi har lag og treningsgrupper for gutter og jenter fra 6 år og oppover.

Per 2022 teller vi ca. 200 medlemmer i alderen 6-30 år, samt ca. 40 foreldremedlemmer.


Vi har følgende lag:

Vi har både rekruttlag som er for deg som er helt ny i cheerleading, og konkurranselag både på youth, junior- og seniornivå.

Rekruttlag

  • Lucky Stars (1-3 klase)
  • Shining Stars (4-6 klasse)
  • Glowing Stars (4-6 klasse)
  • Youth Rookies (6-9 klasse, level 2)

Konkurranselag

  • Youth Stars, 11-14 år (level 3)
  • Junior Starlight, 13-18 år (level 3)
  • Junior Elite, 13-18 år (level 5)
  • Senior Coed 6, 15 år+ (level 6)

Priser og påmeldingsinfo