Trondheim og Trøndelags eldste og største cheerleading klubb.

Om Nixies Cheerteam

Nixies Cheerteam Trondheim er Trøndelag og Trondheims eldste og største cheerleading-klubb. Vi har lag og treningsgrupper for gutter og jenter fra 6 år og oppover.

Nixies cheerleading ble startet som et Cheerdancelag av Tone Gjelten Davidson i 2003 under navnet Nidaros Nixies, og frem til 2008 heiet klubben på det amerikanske fotballaget Nidaros Domers. Fra 2006 gikk klubben over til å drive med cheerleading, og i 2008 ble vi et konkurranselag som øvde inn show og trente mot konkurranser. I april 2013 startet vi opp på nytt som en selvstendig klubb: Nixies Cheerteam Trondheim.

Per 2022 teller vi ca. 200 medlemmer i alderen 6-30 år, samt ca. 40 foreldremedlemmer.

 

Cheerleading er en lagidrett hvor alle utøveres innsats vektes like høyt i en konkurranserutine. Lagene bedømmes både etter vaskelighetsgrad og praktisk gjennomføring av koreograferte show (rutiner) og synkrone bevegelser hvor timing er viktig. Hvordan elementene utføres er vesentlig, en cheerleader skal vise spirit, styrke og energi som skal smitte over på publikum. En rutine varer i 2:15 min og inneholder bl.a. kast, pyramider, hopp, turn, stunts og cheer (heiarop). For å kunne kalle det man driver med for cheerleading må alle elementene som er nevnt over være med og brukes sammen.

Lagene våre er både konkurrerende og ikke-konkurrerende lag.

Bli med da vel!

Vi har 2 gratis prøvetreninger for nye utøvere.

NB! Vi har inntak på lagene kun i avtalte perioder – og enkelte lag har venteliste, ta kontakt med medlemsansvarlig for å få mer info. og avtale tid for prøvetrening. VI ber om at dere må få bekreftet plass før utøver meldes inn i klubben. Dersom du/dere har spørsmål, ta kontakt på medlemsansvalig@nixies.no

Når utøver har fått bekreftet plass, skjer påmelding via Min Idrett Les mer på “påmelding og priser

Treningstider? klikk her

Konkurranselagene er uttaksregulert. Uttaket skjer i begynnelsen av sesongen. Hos konkurranselagene stilles det krav til treningsoppmøte gjennom hele sesongen, samt grunnleggende ferdigheter i sporten.


Vi har følgende lag:

Vi har både rekruttlag som er for deg som er helt ny i cheerleading, og konkurranselag både på youth, junior- og seniornivå.

Rekruttlag

  • Lucky Stars (6-9 år)
  • Shining Stars (10-12 år)
  • Comets (12-15 år)
  • Foreldrelag (ingen level)

Konkurranselag

  • Youth Sunshine (12-15 år)
  • Youth Stars, (13-15 år)
  • Junior Starlight, (14-19 år)
  • Junior Elite (14-19 år)
  • Senior Shade og AG6 (16 og eldre)
  • Senior Coed 6 (16 år og eldre)

Priser og påmeldingsinfo