Påmelding og priser

Bli med i Nixies – vi har et lag for alle

Nixies er Trøndelag og Trondheims eldste og største cheerleading klubb. Vi har lag og treningsgrupper for gutter og jenter fra 6 år og oppover, og har både konkurrende lag og ikke konkurrerende grupper.

2 gratis prøvetreninger for alle nye utøvere!

På alle rekrutt/ nybegynnerlag tilbyr vi 2 uker gratis prøvetid. Avtal tid på medlemsansvarlig@nixies.no. Disse partiene har ingen krav til tidligere erfaringer eller fysiske ferdigheter for å begynne. Det er viktig at en avtaler prøvetrening før en melder inn utøver. Dette fordi det kan være ventelister. Ta kontakt og velkommen på trening.

Bli medlemTreningstider
  1. Ta kontakt med medlemsansvarlig via medlemsansvarlig@nixies.no for å avtale prøvetrening og eventuell innmelding i klubben
  2. Søk opp Nixies
  3. Logg deg inn (eller opprett en bruker hvis du er ny)
  4. Bruk utøveren sitt navn til innmeldingen
  5. Trykk “Jeg skal bli medlem”
  6. Følg instruksjoner

NB! Adresse og telefonummer MÅ legges inn ved innmelding.
Husk også å oppgi en e-post adresse som blir lest med jevne mellomrom, da denne adressen vil bli brukt til utsendelse av informasjon.

Har du behov for oppdeling av treningsavgiften? Ta kontakt med kaserer på kasserer@nixies.no

Konkurranselagene er uttaksregulert. Uttaket foregår i begynnelsen av hver sesong.
På disse lagene stilles det krav til grunnleggende ferdigheter i sporten – samt krav til treningsoppmøte gjennom hele sesongen, og deltagelse på alle konkurranser. Alle stiller på uttaket uavhengig av hvilket lag man har vært på tidligere. Det det ikke er sikkert man kommer på samme lag som forrige sesong.

Bli med da vel!

Medlemsinformasjon

Treningsavgift pr.lag

Fra høsten 2024 øker vi treningsavgiftene på samtlige lag med ca 15 %. Dette grunnet økte kostnader for klubben og prisøkninger generelt.

Lucky Stars
Treningsgruppe, 1 trening hver uke, deltar i klubbens showarrangement ca. 4 ganger pr år
1800,- pr. år (høst+vår) Ny pris høst 2024: 2100 kr

Shining Stars
Treningsgruppe, 2 treninger hver uke, deltar i klubbens showarrangement ca. 4 ganger pr år
2200,- pr. år (høst+vår) Ny pris fra høst 2024: 2500 kr

Glowing Stars
Treningsgruppe, 2 treninger hver uke, deltar i klubbens showarrangement ca. 4 ganger pr år
2200,- pr. år (høst+vår) Ny pris fra høst 2024: 2500 kr

Comets
Treningsgruppe, åpen for nybegynnere – både gutter og jenter. 2 treninger hver uke. Deltar i klubbens showarrangement ca. 4 ganger pr år. Avslutter vårsemesteret med konkurransedeltagelse.
3200,- pr. år (høst+vår). Ny pris fra 2024: 3700 kr

Junior Stars
Konkurranselag level 3, trening 3 ganger hver uke, treningskrav. Utøvere fordeles på de ulike konkuranselagene ut fra kartlegging.
4800,- pr. år. Ny pris fra høst 2024: 5500 kr.

Junior Starlight
Konkurranselag level 4, trening 3 ganger hver uke, treningskrav. Utøvere fordeles på de ulike konkuranselagene ut fra kartlegging/opptak.
4800,- pr. år. Ny pris fra høst 2024: 5500 kr

Senior AG5
Konkurranselag level 5, trening 3 ganger hver uke, treningskrav. Utøvere fordeles på de ulike konkuranselagene ut fra kartlegging/opptak.
4800,- pr. år. Ny pris fra høst 2024: 5500 kr

Senior Coed 6
Konkurranselag level 6, trening 3 ganger hver uke, treningskrav. Utøvere fordeles på de ulike konkuranselagene ut fra kartlegging/opptak.
4800,- pr. år. Ny pris fra høst 2024: 5500 kr

Senior Allgirl 6
Konkurranselag level 6, trening 3 ganger hver uke, treningskrav. Utøvere fordeles på de ulike konkuranselagene ut fra kartlegging/opptak.
4800,- pr. år.Ny pris fra høst 2024: 5500 kr

Treningsavgift betales i 2 omganger, hhv. for høst- (40 %) og vårsemesteret (60 %). Kontakt evt. kasserer ved behov for oppdeling av faktura.

I tillegg kommer medlemskontingent på 130,-. For konkurranseutøvere fra 11 år tilkommer også idrettslisens (forsikring). For PeeWee tilkommer aktivitetslisens.

Medlemskontigent per år

Enkeltmedlemmer kr. 100,- (+ fakturaavgift kr. 30,-)


Lisensforsikring per år

Utøvere over 11 år skal betale lisens på kr. 625,- denne blir sendt på mail til alle våre konkurrerende utøvere. Forsikringen dekker skader. Obs pris på denne forsikringen endres hvert år. Dette er prisen for 2024

PeeWee-utøvere må betale en aktivitetslisens.


Treningskrav

I cheerleading er du avhengig av at alle er til stede for å kunne trene stunt og formasjoner – når en person er borte – går det utover alle de andre på laget.

På våre konkurranselag kreves det derfor at du møter på alle treninger. Hyttetur, bursdag, klassefest o.l. er ikke gyldig fravær. Dersom du er småsyk eller har en skade møter du på trening for å se på hva som gjennomgås slik at du er oppdatert, og trener alternativt dersom det er mulig. Evt. fravær skal varsles til hovedtrener i god tid.