Treningstider

VIKTIG INFORMASJON

Våre treningstider avhenger av tilgjengelig halltid.

I sesongen 22/23 har vi halltid i Trondheim Spektrum mandager, tirsdager og torsdager fra kl. 16 til 21 og i Flatåshallen onsdager fra kl. 17 til 22 og søndager fra kl. 16 til kl. 22.

Tidene i Spektrum får vi tildelt gratis av Trondheim kommune, mens tidene i Flatåshallen betaler vi for i form av en kommersiell leieavtale med aksjeselskapet Flatåshallen AS.

Treningstider og steder for sesongen 2022/2023

Vi gleder oss til en spennende sesong i 2022/ 2023. Blant annet skal vi gjennomføre vår egen nasjonale cheerleadingkonkurranse “Trondheim Open” i begynnelsen av mai 2023!

Treningstider (Spond)

Logg inn, eller last ned Spond-appen for å holde deg oppdatert på treningstidene.

App storeGoogle Play

Lagene

Lucky Stars (level 1)

Lucky Stars er lagene for de yngste utøverne (1.– 3). klasse). Her er målet at du skal utvikle deg innen cheerleading og forberede deg mest mulig for Shining Stars og Glowing Stars. Laget konkurrer ikke, men stiller med oppvisninger og show for foreldre og andre lag i klubben, samt på Trondheim Open.

Detaljerte treningstider vil kunngjøres i Spond

Junior Starlight (13-18 år, level 3)

Junior Starlight er et inntaksregulert konkurranselag med treningskrav, som konkurrerer i level 3. Laget deltar på nasjonale konkurranser. Takker du ja til en plass på et konkurranseparti, forplikter du deg til å fortsette ut hele sesongen (høst+vår) og delta i innenlandskonkurranser. Laget trener målrettet frem mot flere konkurranser i sesongen, hvor hovedmålet er Norwegian Cheer League for level 3 (junior).

Detaljerte treningstider vil kunngjøres i Spond

Shining Stars (level 2)

Shining og Glowing stars er lagene for de litt eldre utøverne, som etter hvert skal over på et juniorlag, her får du prøve stunt som er tilrettelagt for våre junior lag. Målet er å utvikle seg slik at du er mest mulig klar for juniornivå, når den tid kommer. Denne gruppen deles inn i et lag for nybegynnere og et for de viderekomne. Laget konkurrerer ikke, men stiller med oppvisninger og show for foreldre og andre lag i klubben, og på Trondheim Open.

NB! Vi har inntak på lagene kun i avtalte perioder – og enkelte lag har venteliste, ta kontakt på medlemsansvarlig@nixies.no for å høre mer og avtale oppstart.

Detaljerte treningstider vil kunngjøres i Spond

Rookies (6-9 klasse, level 2)

Rookies er et lag både for deg som er ny og deg som har gått på cheerleading før. På dette laget kreves ingen forkunnskaper. Her fokuserer vi på basic øvelser, både innen hopp, turn og stunt for evt. å kvalifisere seg videre til et av konkurranse.

Rookies er det naturlige førstevalget for nyopprykkede PW.

Laget jobber mot en deltagelse på konkurransen Trondheim Open og Summer Open i andre semester, i tillegg til forskjellige show i klubbens regi.

Utøvere på Rookies har mulighet til å bli tatt opp som utøver på uttaksregulerte konkurranse lag i løpet av sesongen, ved behov. Dette gjøres i samråd med trenerne for begge lag, samt i åpen kommunikasjon med utøver og foresatte.

Detaljerte treningstider vil kunngjøres i Spond

Glowing Stars (level 2)

Shining og Glowing stars er lagene for de litt eldre utøverne, som etter hvert skal over på et juniorlag, her får du prøve stunt som er tilrettelagt for våre junior lag. Målet å utvikle seg slik at du er mest mulig klar for junior nivå, når den tid kommer. Shining og Glowing trener to ganger i uken. Laget konkurrerer ikke, men stiller med oppvisninger og show for foreldre og andre lag i klubben, og på Trondheim Open.

NB! Vi har inntak på lagene kun i avtalte perioder – og enkelte lag har venteliste, ta kontakt på medlemsansvarlig@nixies.no for å høre mer og avtale oppstart.

Detaljerte treningstider vil kunngjøres i Spond

Junior Elite (13-18 år, level 5)

Junior Elite er et inntaksregulert konkurranselag med treningskrav, som konkurrerer i level 5. Dette er et rent jentelag. Laget deltar i både nasjonale og internasjonale konkurranser. I tillegg konkurrerer utøvere fra junior elite i group stunt. Takker du ja til en plass på et konkurranseparti, forplikter du deg til å fortsette ut hele sesongen (høst+vår) og delta i alle innenlandskonkurranser. Laget trener målrettet frem mot flere konkurranser i sesongen, hvor hovedmålet er Norgesmesterskap for level 5 (junior).

Detaljerte treningstider vil kunngjøres i Spond

Youth Stars (11-14 år, level 3)

Junior Stars er et inntaksregulert konkurranselag med treningskrav, som konkurrerer i level 3 (junior). laget kan bestå av både gutter og jenter avhengig av hvem som kvalifiserer seg hver sesong. Laget deltar på nasjonale konkurranser. Takker du ja til en plass på et konkurranseparti, forplikter du deg til å fortsette ut hele sesongen (høst+vår) og delta i innenlandskonkurranser. Laget trener målrettet frem mot flere konkurranser i sesongen, hvor hovedmålet er Norwegian Cheer League for level 3 (junior).

Detaljerte treningstider vil kunngjøres i Spond

Senior Allgirl 6 (15 år+, level 6)

Senior Allgirl 6 er et inntaksregulert konkurranselag med treningskrav, som konkurrerer i level 6 (rykket opp fra level 5 i 2014). Dette er et vårt eldste seniorlag og et rent jentelag. Laget trener målrettet frem mot flere konkurranser i sesongen, hvor hovedmålet er Norgesmesterskap for level 6 (senior). De fleste utøverne på laget er meget erfarne, og har gått på cheerleading i flere år. Takker du ja til en plass på et konkurranseparti, forplikter du deg til å fortsette ut hele sesongen (høst+vår) og delta i alle innenlandskonkurranser.

Dette laget er ikke aktivt sesongen 2022/2023.

Detaljerte treningstider vil kunngjøres i Spond

Senior Coed 6 (15 år+, level 6)

Senior Coed 6 er et inntaksregulert konkurranselag med treningskrav, som konkurrerer i level 6 (rykket opp fra level 5 i 2018).

Coed betyr at lag består av både gutter og jenter. Laget trener målrettet frem mot flere konkurranser i sesongen, hvor hovedmålet er Norgesmesterskap for level 6 (senior). Takker du ja til en plass på et konkurranseparti, forplikter du deg til å fortsette ut hele sesongen (høst+vår) og delta i alle innenlandskonkurranser.

Detaljerte treningstider vil kunngjøres i Spond

Frivillig

Frivillig trening for den som vil øve mer.

NB! Frivillig treningene er satt opp slik utøvere uavhengig lag har mulighet til å trene med utstyr på egenhånd. Tidene er satt opp slik man kan trene før/etter sin egen trening, opp til flere ganger i uken. Man må alltid respektere og ta hensyn til lagene som har treningstid og til andre utøvere.

Senior 5 (15 år+, level 5)

Senior 5 er et inntaksregulert konkurranselag med treningskrav, som konkurrerer i level 5. Dette laget er åpen for alle, både gutter og jenter og krever få forkunnskaper. Laget trener målrettet frem mot flere konkurranser gjennom sesongen, hvor hovedmålet er Norwegian Cheer League for level 5 (senior). Takker du ja til en plass på et konkurranseparti, forplikter du deg til å fortsette ut hele sesongen (høst+vår) og delta i alle innenlandskonkurranser.

Dette laget er ikke aktivt sesongen 2022/2023.

Detaljerte treningstider vil kunngjøres i Spond