Treningstider

VIKTIG INFORMASJON

Våre treningstider avhenger av tilgjengelig halltid.

I sesongen 23/24 har vi hall-tid i Ladehallen mandager og torsdager, Spektrum tirsdager og Flatåshallen onsdager og søndager.

PS. På grunn av branntilløp i Ladehallen venter vi på tildeling av hall. Ny informasjon kommer.

Tidene i Spektrum får vi tildelt gratis av Trondheim kommune, mens tidene i Flatåshallen betaler vi for i form av en kommersiell leieavtale med aksjeselskapet Flatåshallen AS.

Treningstider og steder for sesongen 23/24

Vi gleder oss til en spennende sesong i 2023/ 2024. Blant annet skal vi gjennomføre vår egen nasjonale cheerleadingkonkurranse “Trondheim Open” 1. og 2. juni 2024.

Treningstider (Spond)

Logg inn, eller last ned Spond-appen for å holde deg oppdatert på treningstidene. Tidene i tabell er veiledende. Det er tidene i Spond en skal forholde seg til.

App storeGoogle Play

Lagene

Lucky Stars (level 1)

Lucky Stars er lagene for de yngste utøverne (1.– 3). klasse). Her er målet at du skal utvikle deg innen cheerleading og forberede deg mest mulig for Shining Stars og Glowing Stars. Laget konkurrer ikke, men stiller med oppvisninger og show for foreldre og andre lag i klubben, samt på Trondheim Open.

Detaljerte treningstider vil kunngjøres i Spond

Junior Starlight (13-18 år, level 3)

Junior Starlight er et inntaksregulert konkurranselag med treningskrav, som konkurrerer i level 4. Laget deltar på nasjonale konkurranser. Takker du ja til en plass på et konkurranseparti, forplikter du deg til å fortsette ut hele sesongen (høst+vår) og delta i innenlandskonkurranser. Laget trener målrettet frem mot flere konkurranser i sesongen. Laget vant gull under WinterOpen 2024.

Detaljerte treningstider vil kunngjøres i Spond

Shining Stars (level 2)

Shining og Glowing stars er lagene for de litt eldre utøverne, som etter hvert skal over på et juniorlag, her får du prøve stunt som er tilrettelagt for våre junior lag. Målet er å utvikle seg slik at du er mest mulig klar for juniornivå, når den tid kommer. Denne gruppen deles inn i et lag for nybegynnere og et for de viderekomne. Laget konkurrerer ikke, men stiller med oppvisninger og show for foreldre og andre lag i klubben, og på Trondheim Open.

NB! Vi har inntak på lagene kun i avtalte perioder – og enkelte lag har venteliste, ta kontakt på medlemsansvarlig@nixies.no for å høre mer og avtale oppstart.

Detaljerte treningstider vil kunngjøres i Spond

Rookies (6-9 klasse, level 2)

Glowing Stars (level 2)

Shining og Glowing stars er lagene for de litt eldre utøverne, som etter hvert skal over på et juniorlag, her får du prøve stunt som er tilrettelagt for våre junior lag. Målet å utvikle seg slik at du er mest mulig klar for junior nivå, når den tid kommer. Shining og Glowing trener to ganger i uken. Laget konkurrerer ikke, men stiller med oppvisninger og show for foreldre og andre lag i klubben, og på Trondheim Open.

NB! Vi har inntak på lagene kun i avtalte perioder – og enkelte lag har venteliste, ta kontakt på medlemsansvarlig@nixies.no for å høre mer og avtale oppstart.

Detaljerte treningstider vil kunngjøres i Spond

Empty section. Edit page to add content here.

Youth Stars (11-14 år, level 3)

Junior Stars er et inntaksregulert konkurranselag med treningskrav, som konkurrerer i level 3 (junior). laget kan bestå av både gutter og jenter avhengig av hvem som kvalifiserer seg hver sesong. Laget deltar på nasjonale konkurranser. Takker du ja til en plass på et konkurranseparti, forplikter du deg til å fortsette ut hele sesongen (høst+vår) og delta i innenlandskonkurranser. Laget trener målrettet frem mot flere konkurranser i sesongen, hvor hovedmålet er Norwegian Cheer League for level 3 (junior).

Detaljerte treningstider vil kunngjøres i Spond

Senior Allgirl 5 (15 år+, level 6)

Senior Allgirl 5 er et inntaksregulert konkurranselag med treningskrav, som konkurrerer i level 5. Dette er et vårt eldste seniorlag og et rent jentelag. Laget trener målrettet frem mot flere konkurranser i sesongen. De fleste utøverne på laget er meget erfarne, og har gått på cheerleading i flere år. Takker du ja til en plass på et konkurranseparti, forplikter du deg til å fortsette ut hele sesongen (høst+vår) og delta i alle innenlandskonkurranser.

Detaljerte treningstider vil kunngjøres i Spond

Senior Coed 6 (15 år+, level 6)

Senior Coed 6 er et inntaksregulert konkurranselag med treningskrav, som konkurrerer i level 6 (rykket opp fra level 5 i 2018).

Coed betyr at lag består av både gutter og jenter. Laget trener målrettet frem mot flere konkurranser i sesongen, hvor hovedmålet er Norgesmesterskap for level 6 (senior). Takker du ja til en plass på et konkurranseparti, forplikter du deg til å fortsette ut hele sesongen (høst+vår) og delta i alle innenlandskonkurranser.

Detaljerte treningstider vil kunngjøres i Spond

Frivillig

Frivillig trening for den som vil øve mer.

NB! Frivillig treningene er satt opp slik utøvere uavhengig lag har mulighet til å trene med utstyr på egenhånd. Tidene er satt opp slik man kan trene før/etter sin egen trening, opp til flere ganger i uken. Man må alltid respektere og ta hensyn til lagene som har treningstid og til andre utøvere.