Senior Coed 6

16 år+

Nixies Coed Elite er et inntaksregulert konkurranselag med treningskrav, som i 2017 vant level 5 for andre gang og rykket opp til å konkurrere i level 6 (det høyeste nivået i cheerleading). Laget trener 3 ganger i uka, man må møte på alle. Coed betyr at lag består av både gutter og jenter. Laget trener målrettet frem mot flere konkurranser i sesongen, hvor hovedmålet er Norgesmesterskap for level 6 (senior). Takker du ja til en plass på et konkurranseparti, forplikter du deg til å fortsette hele sesongen (høst+vår) og delta i alle innenlandskonkurranser.

På konkurranselag vil det i tillegg til treningsavgift tilkomme utgifter i forbindelse med konkurranser innenlands på ca. kr. 4500-5500 pr. konkurranse (2-4 konkurranser i året). Evt. deltakelse på utenlandsturer (valgfritt) vil være en del dyrere.

Priser og påmeldingsinfo

Senior Shade

15 år+

Nixies Senior Allgirl Elite er et inntaksregulert konkurranselag med treningskrav, som konkurrerer i level 6 (det høyeste nivået i cheerleading). Laget trener 3 ganger i uka, man må møte på alle. Dette er et rent jentelag med mange erfarne utøvere. Laget trener målrettet frem mot flere konkurranser i sesongen, hvor hovedmålet er Norgesmesterskap for level 6 (senior). De fleste utøverne på laget har gått på cheerleading i flere år, og er nokså erfarne. Laget har deltatt i level 6 siden 2014! Takker du ja til en plass på et konkurranseparti, forplikter du deg til å fortsette ut hele sesongen (høst+vår) og delta i alle innenlandskonkurranser.

På konkurranselag vil det i tillegg til treningsavgift tilkomme utgifter i forbindelse med konkurranser innenlands på ca. kr. 2500-3500 pr. konkurranse (2-4 konkurranser i året). Evt. deltakelse på utenlandsturer (valgfritt) vil være en del dyrere.

Priser og påmeldingsinfo

Group stunt

Group stunt er en tilleggsaktivitet for trenere og utøvere på konkurranselag. For å delta på group stunt må man altså være utøver og/eller ansatt som trener.


Opptakskrav

Kravene kan variere noe fra sessong til sessong, du finner en oppdatert oversikt for de ulike lagene her.


Treningskrav

I cheerleading er du avhengig av at alle er til stede for å kunne trene stunt og formasjoner – når en person er borte – går det utover ALLE de 29 andre på laget.

På våre konkurranselag kreves det derfor at du møter på alle treninger. Hyttetur, bursdag, klassefest o.l. er ikke gyldig fravær. Dersom du er småsyk eller har en skade møter du på trening for å se på hva som gjennomgås slik at du er oppdatert, og trener alternativt dersom det er mulig. Evt. fravær skal varsles til hovedtrener i god tid.