Nixies.no eies og driftes av:
Trondheim Cheerleading – Nixies Cheerteam
Heretter kalt Nixies
Org. nr: 912 093 727

Nixies, ved styret, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Grunnlaget for innsamling av informasjonen er statistikk på bruk av informasjon på nettsidene våre og nødvendig informasjon ved innmelding i klubben.

Vi bestreber å ta godt vare på ditt personvern til en hver tid. Informasjonen du oppgir brukes til å holde deg oppdatert gjennom medlemsinformasjon og informasjon om våre aktiviteter. Ved å logge deg inn på dine kundeside på Norges Idrettsforbunds medlemsportal Minidrett kan du når som helst se, endre eller slette informasjonen du har oppgitt. Du kan også endre opplysninger om hvordan du mottar faktura og annen viktig informasjon fra oss ved å kontakte oss på kasserer@nixies.no.

Nixies selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller gjelder inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

Når du besøker nettsiden, samler vi informasjon om:

  • Hvilke sider besøkende har sett på : Dette bruker vi for eksempel til å forbedre informasjonen vi har tilgjengelig på nettsiden og i sosiale medier.
  • Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Dette brukes til utarbeidelse av besøksstatistikk, samt forbedre nettsidene

Du kan lese mer om dette i avsnittene om personvern nedenfor.

 

Kundeinformasjon

Vi samler informasjon for å kunne yte våre medlemmer så gode tjenester som mulig. Når du melder deg inn eller deltar på et arrangement hos oss, lagrer vi opplysningene du selv frivillig har oppgitt til oss ved å registrere deg eller fylle ut påmeldingsskjemaet.

Når du melder deg inn i Nixies- og/ eller oppretter en bruker på Minidrett ber vi deg om å gi informasjon, inkludert, navn, alder, adresse, e-postadresse, telefonnummer og valgfri kontoinformasjon som brukernavn. Vi bruker denne informasjonen til å administrere ditt medlemsskap, for eksempel:

  • Send deg informasjon om ditt medlemsskap og aktiviteter i klubben
  • Svare på dine forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og fakturaspørsmål
  • Behandle betalinger og forhindre svindel
  • Sette opp ditt medlemskap
  • Overholde alle juridiske forpliktelser vi har, som å beregne skatt

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Vi vil for eksempel tar vare på medlemskapsinformasjon av regnskaps- og skattemessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt fakturainformasjon.

Kommentarer og innlegg du velger å skrive i våre informasjonskanaler blir liggende til du eller administrator stetter dem.

Informasjonen du oppgir gir vi ikke videre til tredjepart, med unntak av godkjente databehandlere vi har databehandleravtale med (for eksempel medlemsregisteret styreweb.no). Siden de opplysningene du gir fra deg ved innmelding utgjør en medlemskontrakt, oppbevares disse opplysningene i vårt medlemsregister i henhold til Bokføringsloven.

 

Hvem som har tilgang

Styremedlemmer og trenere i Nixies har tilgang til informasjonen du oppgir til oss. For eksempel har både sportslig komité, styremedlemmer og trenere tilgang til: Medlemsinformasjon, slik som navn, adresse, alder, og når du ble medlem.

De har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å gjennomføre laguttak, innhente medlemsavgift og administrere påmeldinger til ulike konkurranser og aktiviteter.

Personopplysninger vi får inn ved innmelding benyttes ikke til andre formål enn å administrere ditt medlemskap og aktiviteter i forbindelse med dette.

E-postadressen vil kunne benyttes til utsendelse av informasjon vi anser som nyttig for deg om våre aktiviteter, treningstider og tilbud.

 

Nettstedstatistikk

Vi samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på nettsidene. Formålet med det er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Det betyr at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn IP-adresser, men disse avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt. Informasjonen blir lagret på Googles servere, i tråd med EUs personvernlovgivning (GDPR). Google LLC er databehandler for denne informasjonen.

Vi bruker følgende analyseverktøy i arbeidet med nettstedstatistikk:

Google Analytics er vårt analyseprogram. Vi bruker det blant annet til å se hvor i verden våre brukere kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvilke kilder trafikken kommer fra.

Informasjon fra disse verktøyene utleveres ikke fra nixies.no til andre aktører.

 

Informasjonskapsler

Som de fleste andre nettsteder bruker vi såkalte «cookies» for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En  «cookie», eller informasjonskapsel, er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne.
Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene slik at vi kan forbedre oss.

Har du en bruker/ konto og logger deg inn på detekterbar.no, opprettes en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år.
Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din derimot oppbevares i to uker, men disse informasjonskapslene forsvinner når du logger deg ut av kontoen din.

Analyseverktøyet Google Analytics plasserer 5 informasjonskapsler på din maskin (__utma, __utmb, __utmc __utmt og __utmz). Disse brukes til å samle inn statistikk om trafikken på nettsiden (se avsnittet om Nettstedstatistikk om hva slags data vi samler inn, og hvordan vi bruker dem)

Facebook setter 1 informasjonskapsel på din maskin (fr). Denne informasjonskapselen brukes til å optimalisere vår annonsering på Facebook.

Ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer.

Slik kan du unngå cookies
Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Merk at dette kan føre til at flere av funksjonene på sidene ikke fungerer.
Internet Explorer
Google Chrome
Mozilla Firefox
Safari

 

E-post og telefon

Nixies benytter e-post og telefon som en del av arbeidet med administrasjon av medlemskap og tilhørende aktiviteter.
Vi gjør oppmerksom på at vanlig e-post og SMS/meldingsaktivitet er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor til ikke å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

 

Opplysninger om ansatte

Nixies behandler personopplysninger om sine ansatte for å administrere lønn og personalansvar. Rettslig grunnlag følger av personopplysningsloven § 8, første ledd og § 8 a), b) eller f) samt § 9 a), b) og f). Styrelederleder, og kasserer, har det daglige ansvaret for dette. Andre opplysninger om ansatte, knyttet til vedkommendes arbeidsinstruks og tilrettelegging av vedkommendes arbeid lagres i vårt medlemssystem, låst for innsyn fra andre enn styret.

Opplysninger om navn, stilling og kontaktinformasjon på jobb publiseres på våre nettsider, på kontaktsiden og i treneroversikten.

Søknader mottas hovedsaklig via e-post til sportslig komite etter utlysning på våre nettsider og andre informasjonskanaler (f.eks. facebookgruppen Hele Nixies).
Søknader lagres kun under ansettelsesperioden, før de makuleres. Dokumenter som bl.a. søkerlister og innstillinger bevares. Sportslig leder er ansvarlig for dette.

 

Dine rettigheter

Dersom du har registrert deg som medlem er personopplysningene du har oppgitt lagret i medlemsprofilen din. Du kan til en hver tid logge deg på din bruker på Norges Idrettsforbunds medlemsportal Minidrett for å se, redigere og slette personopplysninger (bortsett fra brukernavn).

I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende en e-post til styret@nixies.no