Norwegian Open 2021 – Årets første konkurranse på Frogner nord for Oslo

I helga deltar over 100 utøvere fra Nixies under årets Norwegian Open. Dette er en kvalifiseringskonkurranse til Norgesmesterskapet i mars 2022.

Vi er svært stolte over at vårt lag Nixies All Girl 6 i kategorien «all girl premier» tok en svært solid 3. plass i konkurranse med 8 andre lag. Dette står det respekt av – siden vi har vært inne i en pandemi med stadige nedstengninger, opp- og nedturer og variable treningsforhold. Dette er en prestasjon det absolutt står respekt av.

Vi sender også våre gratulasjoner til vårt coed-lag (blandet lag med både jenter og gutter) som tok 2. plassen i kategorien coed premier – i konkurranse med 4 andre lag.

Videre retter vi en takk til de respektive trenerne (Julie Eik Kaald, Maria Bahramfarsi (AG6), samt Julie Hveding og Mike Sealand hos coed 6) for en god innsats denne høstsesongen – og for å ha brakt lagene opp på dette nivået.

Vi synes også det er veldig artig at vår egen Maria Bahramfarsi fikk oppdraget med å være konferansier i helga – en oppgave hun har greid veldig bra så langt. Maria er en kjær Nixies-venn, og er engasjert i vår klubb som hjelpetrener for AG6 og som aktiv deltaker i sportslig komite.

I morgen (søndag) er dagen for våre juniorer – vi gleder oss stort til å se dere på matta!