Vi har i dag mottatt følgende melding fra arrangøren av Norwegian Open:
Vi som arrangerer Norwegian Open gleder oss veldig til at dere kommer til oss og er overveldet over responsen arrangementet har fått. Dette er første konkurranse på nesten 2 år og vi vet at mange lag har mistet utøvere og kanskje ikke føler seg godt nok forberedt. La oss glemme det denne helga og kom med det dere kan bidra med, skap glede og opplevelser og vær med på å bygge opp idretten vår igjen. Ikke ta alt så alvorlig og still opp selv om dere f.eks. mangler en utøver i en gruppe. Vær med på matta og marker og vis at vi er tilbake igjen. Ambisjonen får være at vi skal vokse og det skal være uten voksesmerter, bare glede og underholdning! Velkommen til dere alle! 
Hilsen fra 
Knut Arne Røe, arrangementsansvarlig NRC Tigers
Ledelsen i Nixies Cheerteam Trondheim støtter fullt opp om dette. Denne helga reiser vi til Østlandet med godt mot og skal gjøre vårt beste, til tross for at vi og resten av cheer-Norge har ligget litt nede pga. Covid-pandemien.
Nixies har – i motsetning til en del andre klubber – greid seg bra under pandemien og har stort sett opprettholdt et aktivitetsnivå og utøverantall på et greit nok nivå.
Med over 1.900 påmeldte utøvere denne helga, så er vi overbevist om at cheersporten fortsatt er «liv laga». Vi vil heie på både våre egne utøvere og utøvere/lag fra alle andre klubber.
Svein Endre Møkkelgård
styreleder Nixies Cheerteam Trondheim