NORWEGIAN OPEN

19-21 november

Frogner hallen, Frogner, Sørum

Endelig skal vi i Nixies cheerteam Trondheim få reise på konkurranse igjen!

Avreise: Fredag 19 november kl. 08.00

Bussen henter oss på parkeringsplassen på City Syd og alle må møte opp senest 07.45, drakt og sko skal framvises før man krysses inn og går på bussen.

På bussen får alle servert Big Bite som alle får bestille på forhånd. Det blir 2 stopp på vegen, på Myklegard blir det felles middag med Lasagne.

Det kan være lurt å ha med noe mat eller penger til å kjøpe noe til kveldsmat, vi skal bo på Triaden hotell i Lørenskog, det ligger i tilknytning til et kjøpesenter med flere dagligvare butikker.

Lørdag starter alle dagen med en god og sunn frokost på hotellet før alle sammen reiser til hallen med bussen. Denne dagen er det Senior som skal konkurrere og junior blir med for å heie på dem.

Senior får lunsj i hallen denne dagen mens junior må ha med/kjøpe seg noe selv.

På kvelden blir det felles middag på hotellet- tacobuffet.

Søndag starter vi også med en god frokost på hotellet. Alle sjekker ut og drar til hallen. Denne dagen er det junior som skal konkurrere og de får da lunsj denne dagen. Da må senior ha med/kjøpe noe selv.

Etter premieutdeling vender vi snuten hjem og vi spiser sen middag på Myklegard. Her får vi servert spagetti med kjøttsaus.

Premieutdeling er lagt opp til kl. 19 på kvelden så vi blir veldig sent hjem. Tidsplanen for konkurransen er ikke klar enda, så vi vet ikke helt sikkert hvordan det blir enda. Men dere blir holdt oppdatert både i forkant og undervegs.

Her er hjemmesiden til konkurransen: https://www.norwegian-open.no

Har dere noen spørsmål eller trenger å melde fra om noe spesielt kan dere sende mail til turkomite@nixies.no