Nixies cheerteam Trondheim drives av frivillige og det er noen få som ofte blir med på alt. Derfor sender vi ut en bønn om at flere foreldre engasjerer seg litt mer ❤️
Vi har stort behov for flere ildsjeler og vi mangler engasjerte voksne i følgende roller/komiteer:

-Sportslig komite
Her får du bidra til at alt det sportslige i klubben gjøres så godt som mulig. Det er ikke veldig mye jobb når komiteen er komplett. For øyeblikket mangler det flere foreldre representanter, spesielt fra de yngste. Send mail til sportslig@nixies.no ved interesse.

-Arrangement komite
De tar ansvar for å arrangere alt av show osv, vi har en leder men skulle gjerne hatt flere medlemmer! Send mail til styret@nixies.no ved interesse.

-Materialforvalter
En person som kan sørge for at vi har alt vi trenger av utstyr til en hver tid. Vedkommende har også ansvar for lageret vårt på Flatåsen.
Send mail til styret@nixies ved interesse.

-Hovedansvarlig for draktene våre
Vi trenger en person som tar ansvar for alt av drakter i klubben. Som til en hver tid vet hvor mange drakter vi har i de forskjellige settene, som vet hva som må suppleres eller repareres. Denne personen har også ansvar for de som er draktansvarlig på hvert lag.
Send mail til styret@nixies.no ved interesse

-Markedsutvalg
Jobbe med sponsorer, media, sosiale media, samarbeidspartnere osv
Send mail til styret@nixies.no ved interesse

-Foreldrekontakter/oppmann
Hvert lag skal ha en eller to foreldre som hjelper litt ekstra til på laget.
Den/de har mulighet til å være til stede under trening, hjelpe til med å arrangere sosialt i laget, hjelpe trenerne med det de ønsker osv.
Varsle trenerne ved interesse

Sitter du med en eller annen kompetanse du ellers tror kan komme klubben til gode, setter vi også pris på å høre fra deg!

I tillegg er vi også på utkikk etter flere sponsorer, små og store!

Håper vi nå får en mail storm uten like ❤️
Husk at engasjerte foreldre ofte skaper glade og trygge barn 😇

Styret