Youth Sunshine

Hovedtrener: Ina Kristiansen (17)

Bosted: Trondheim

Ina har vært aktiv utøver i Nixies siden 2019 og vært trener siden 2022. I år har hun vært en del av Nixies Shade, som hadde en utrolig flott sesong med NM-gull og deltakelse i Worlds (VM for klubblag) i Orlando, Florida USA i slutten av april.

Meritter:

  • NCL-gull 2024
  • Deltakelse Worlds 2024 (7. plass)

Ina om årets sesong:

-Jeg er veldig spent på den kommende sesongen og tror den kan bli veldig bra. Vi i trenerteamet for Sunshine gleder oss masse til å se utviklingen i laget og hvor langt vi kan komme. Jeg forventer utøvere som ønsker å jobbe for å nå målene sine og som tar utfordringer med en positiv innstilling.

 

Peewee Shining

Assistenttrener: Malin Thronæs Johnsen (15)

Bosted: Trondheim

Malin har vært utøver i Nixies siden 2017. Hun har vært flyer, og har i år vært base på Starlight. I løpet av sin aktive karriere har hun vært med å ta flere medaljer.

Meritter:

  • NM-bronse med Starlight 2023
  • Gull GS Summer Open 2023

Malin om årets sesong:

-Jeg gleder med til kommende sesong. Dette er første sesongen jeg er trener, og jeg håper å lære masse. Jeg ønsker å bidra med mye positivt på Shining. Jeg forventer topp innsats av utøverens og at vi gjør en strålende sesong.

 

Peewee Shining og Youth Comets

Assistenttrener begge lag: Emma Gaustad Hoel (16)

Bosted: Melhus

Emma har vært utøver i Nixies i fire år. Hun startet på Rookies, som nå er Sunshine. De siste tre sesongene har hun vært utøver på Starlight. Hun har vært base, men ble flyer sist sesong. Planen som utøver foran årets sesong, er enten å fortsette på Starlight, eller søke ett av seniorlagene. Dett blir altså hennes femte sesong som utøver, og den andre som trener.

Meritter som utøver:

  • NCL-bronse 2023

Emma om årets sesong:

-Jeg gleder meg kjempemasse til den kommende sesongen med Shining og Comets. Målene mine er at lagene skal ha et bra samhold, at folk skal trives og ha det gøy på trening. Jeg gleder meg til å bli en mer erfaren trener, og ser veldig opp til trenerne i klubben. Jeg synes cheerleading er kjempegøy og vil bruke all min kunnskap og lidenskap for å inspirere og støtte utøverne mine, slik at lagene får fantastiske resultater.

Peewee Lucky

Assistenttrener: Emilie Sand Bruaset (14)

Bosted: Heimdal

Emilie har vært aktiv utøver i Nixies i fem år. I år har hun vært utøver på Nixies Start, som imponerte stort ved å ta en bronsemedalje under årets NM. Årets sesong blir hennes første sesong som trener. Når hun ikke er opptatt med skole eller cheerleading, setter hun stor pris på å være ute, samt være med venner og familie.

Meritter:

  • NM-bronse 2024

Emilie om årets sesong:

-Jeg veldig glad i sporten jeg driver med nå, og gleder meg til å lære de yngre utøverne god teknikk. Og ikke minst ha det gøy sammen. Jeg er veldig glad i klubben og samholdet i klubben. Jeg setter stor pris på alt vennskap som oppstår. Jeg gleder meg til å starte som trener og få menneskene i klubben til å kose seg på trening. Gode treninger og samhold er det jeg ser fram til.