VM UTTAK FREDAG 28. SEPTEMBER

Nixies inviterer alle våre utøvere til uttak for VM-laget vårt.
Vi har kapret BID (invitasjon) og skal delta på Cheerleading Worlds, i Orlando i april 2019! I den forbindelse er vi ute etter hardtarbeidende utøvere som er motiverte og klare for å ta steget videre internasjonalt, og sette Nixies på kartet.
Lasse Arnesen fra NRC tigers, skal hjelpe oss med å ta ut laget.

Tidspunkt:
Vi har hallen fra kl 16:00, men uttaket starter ikke før kl 18:00. Viktig at alle er ferdig varmet opp til da, slik at dere klarer å prestere som ønsket.

Sted:
Strinda VGS

Uttaket vil foregå i 4 ulike deler, som inneholder turn, stunt 1, stunt 2 og toss. Vi har konkrete ting vi ønsker å se på uttaket. Utøverne har selv ansvar for å finne seg en stuntegruppe/ps-par de ønsker å stille med på uttaket. Om dette blir vanskelig, kan man gå sammen med en allerede eksisterende gruppe/par (slik at en gruppe har flere personer på en posisjon). Vi trenere kan selvfølgelig også hjelpe til å finne en gruppe, enten i forkant eller på uttaket.

De ulike fasene:

Fase 1: Stille/løpende turn og hopp
Utøverne går inn sammen med stuntegruppene/parene og viser frem det beste de har i stille og løpende turn individuelt. Deretter viser alle frem hopp. I stille ønsker vi å se minimum flikkflakk, og i løpende minimum araber flikkflakk.

Fase 2: IME
Her ønsker vi at dere øver på disse stuntene, og setter sammen en serie i den rekkefølgen dere selv ønsker, som vi skal se på uttaket.

AG: 360 cupie/lib, Tic, Dobbeltwist fra posisjon.
COED: Toss high/cupie/lib, full up, full to feet/twist fra posisjon

Fase 3: ELITE
Her ønsker vi at dere øver på disse stuntene, og setter sammen en serie i den rekkefølgen dere selv ønsker, som vi skal se på uttaket.

AG: Suspended rewind, håndstående (invert og hand in hand), flikk up/hjul opp/rulle opp, suspended salto nedganger.
COED: Håndstående, flikkup/hjul up/rulle up, Full up, clean høy pop ned

Fase 4: Kast
Vi ønsker å se deres beste toss (level 5)
-Kick enkel/dobbel

Under alle fasene vil man ha to forsøk på å vise seg frem.

Generelt:
Det blir bestemt etter uttaket om VM-laget vi sender skal være et allgirl eller coed lag, og laget vil bli tatt ut enten fredag kveld etter uttaket, eller lørdag kveld.
For å kunne stille på uttaket må du gå på ett av våre Nixies-lag. Det er fortsatt ledige plasser på Senior coed level 5 og Junior Rookies.
Alder: 2005 og eldre

VELKOMMEN!
Vi gleder oss til å se dere alle sammen på uttaket!
Ikke nøl med å spør om det er noe dere lurer på, vi skal prøve å være så behjelpelig som vi kan.

Mvh
Hedda og Majlen
Sportslig komité og Styret

Cheerleading Worlds VM uttak Nixies