Nixies er Trøndelag og Trondheims eldste og største cheerleading klubb. Vi har lag og treningsgrupper for gutter og jenter fra 6 år og oppover, og har både konkurrende lag og ikke konkurrerende grupper.

Vi har 2 uker prøvetid – og opptak hele året på rekruttlag!
Avtal tid på medlemsansvalig@nixies.no Påmelding skjer via Min Idrett Les mer på “påmelding og priser” | Treningstider? klikk her

Konkurranselagene er uttaksregulert. Uttaket foregår i begynnelsen av sesongen. På disse lagene stilles det krav til treningsoppmøte gjennom hele sesongen, samt grunnleggende ferdigheter i sporten. Cheerleading er en konkurranseidrett der lagene bedømmes for sine koreograferte show. Dette er en lagidrett der alles innsats vektes like høyt og rutinene inneholder blant annet pyramider, kast, cheer (som er rop), hopp, turn og stunts. Bli med da vel! Les mer på medlemsskapsidene.

Nixies cheerleading ble startet som et Cheerdance-lag av Tone Gjelten Davidson i 2003 under navnet Nidaros Nixies, og frem til 2008 heiet klubben på det amerikanske fotballaget Nidaros Domers.

I 2006 gikk klubben over til å drive med cheerleading, og i 2008 ble vi et konkurranselag som øver in show og trener mot konkurranser.

I april 2013 startet vi opp på nytt og er nå en selvstendig klubb: Nixies Cheerteam Trondheim

Vi har lag og treningsgrupper for gutter og jenter fra 6 år og oppover.

Per 2019 teller vi 245 medlemmer i alderen 6-28 år.

Vi har følgende konkurranselag:
  • Junior Stars (level 3)
  • Junior Elite (level 5)
  • Senior Coed 5 (level 5)
  • Senior Coed 6 (level 6)
  • Senior All Girl 6 (level 6)

Vi har også rekruttlag som er for deg som er helt ny i cheerleading, både på junior- og seniornivå.

Bli med du også!
Priser og påmeldingsinfo. finner du her

Nixies sin lovnorm er godkjent av Sør-Trøndelag idrettskrets, og kan leses ved å klikke på denne lenken:
Lovnorm