Vi minner om at Nixies fra og med uke 40 – altså allerede nå til uka, flytter alle treninger som har gått i Utleirahallen til nye Flatåshallen!
Samtidig flyttes alle onsdagstreninger til tirsdager.

Treninger ved Strinda VGS går som før, med noen små justeringer som følge av ny kommunal hallfordelingsplan som ble vedtatt denne uken, trenerne informerer i foreldregruppene, se siden treningstider for oppdaterte tider.

Flatåshallen vil være klar for bruk til første trening tirsdag 2. okt., men det gjenstår en del arbeider utomhus. Ta derfor henysn til pågående anleggsaktivitet når dere ankommer hallen.

Siden hallen er helt ny vil det måtte påregnes en del mindre tilpasninger de første ukene. Nixies Cheerteam og Flatåshallen AS ber om forståelse for dette.

En liten dugnadsgruppe skal søndag 30.09. gjøre klart lagerrommet vi er tildelt, og det har meldt seg flere foreldre og utøvere til flytteprosessen mandag 01.10. Vi satser derfor på at alt skal være klart til første trening 02.10.

Flatåshallen vil være vår “hovedbase” de kommende årene. Vi har derfor fått plass til et premieskap i inngangspartiet i Flatåshallen. Her vil vi stille ut alle klubbens premier/pokaler. Vi ser for oss at dette vil være på plass i løpet av få uker.

Det er også muligheter for leie av møterom til foreldremøter osv.

Flatåshallen vil også få et lite treningssenter. Her vil medlemmer i Nixies få gunstige priser. Nærmere informasjon kommer senere.

Vi gleder oss til å komme i gang med treningen i nye flotte lokaler ? velkommen på trening!